söndag 28 februari 2010

Nu ska jag snart sova, är jätte trött. så vi höres imorgon. PUSSS

Hej gullungar.Förlåt,igen för dålig uppdatering. Men jag har tappat lite fokus eftersom man inte får kommentarer eller läsare så blir det inte så roligt. Men jag ska försöka bättra mig. Ni får gärna skriva till mig om ni undrar över någonting, och tipsa lite om vad jag kan skriva mer om i bloggen. Skulle vara väldigt roligt. Nu ska jag ner och hämta godis och cola,det är ju trots allt söndag=). Vi hörs senare. pusspuss.

fredag 26 februari 2010

med den bästa





hej snyggingar. Nu är jag med världens bästa Cecilia Larsson. Vi har varit ute i snön och tagit massa fina bilder. kommer lägga upp en bild snart. Orkar inte skriva mer idag,eftersom jag vill vara lite social mot min bästa vän. Hörs imorgon ! pussssssssssssssssssssss




I skolan

Sitter på stylist lektion med Pernilla.
hör av mig sedan.

onsdag 24 februari 2010

godnatt


Nu ska jag sova, är jätte trött. Orkar inte skriva mer,somnar nu. pusss sötnosar.

I skolan

Hej snyggingar. Förlåt att jag har varit dålig på uppdatering,men har inte haft så mycket att skriva om,och helt enkelt inte orkat. Men bättre sent än aldrig. Nu sitter jag i skolan på engelska lektion och gör ingenting.Vi har precis haft ett läxförhör med engelska verb,det gick ganska bra tror och hoppas jag. Efter denna lektionen har vi två timmars håltimma. Då ska förmodligen jag,Jasmine och Jonna underhålla oss genom att dra och gymma. Efter skolan ska jag in till stan med Jonnis och försöka hitta en klänning,eftersom Alexandra i min klass skall ha världens fest nästa fredag. Taggar redan! Jaja, nu har jag ingenting mer att skriva, så vi hörs när jag kommer hem. puss på er <3.

Love,Linnea

måndag 22 februari 2010

take me away

Hej bloggen. Sitter vid datan och är deprimerad. Ska egentligen plugga,men orkar inte. Jag kan ingenting,förstår inte talen och börjar snart gråta. Får ta ett snack med min lärare imorgon,om att jag behöver extra hjälp i matte. Är verkligen sämst på det. Menmen, har ingen blogg lust just nu. Skriver senare. puss

söndag 21 februari 2010

miss it


steker i solen, vill tillbaka!

poolområdet på eftermiddagen

min bästa vän,världens roligaste!


Detta är de bilderna jag har för tillfället. Resten kommer också så småningom.

Pussss

brownie



Tja gullungar. Fick riktigt bra färg idag när jag solade. Så nu behöver jag inte sola mer på ett tag. Känns skönt, det är ju trots allt farligt. Nu sitter jag vid datan och väntar på att maten skall bli klar. Blev inget plugg idag. Det kommer verkligen inte gå bra på matte provet känner jag. Imorgon måste jag plugga! Kan ni kanske påminna mig ? :) Ne,men det är ett måste! Nu ska jag fortsätta med mitt. Det kommer bilder från Egypten strax också.Vi hörs efter maten och lite tv tittande. Love

utan dina andetag



Nu drar jag och solar, osminkad och fin.

idag har jag på mig:
Oversize tunika,Gina tricot
räfflade leggings,Gina tricot.

pussshej.

21 februari

Hej snyggingar. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på dagens favorit låt : utan dina andetag - Axel Åkerlund. Blir alldeles svag av sådan musik. Idag ska jag vara hemma och plugga matte! Har ju prov på Onsdag,fick jag reda på igår. Bra Linnea! Det kommer verkligen gå toppen.. Menmen nu ska vi inte vara negativa. Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka och sola. Jag har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Vi hörs helt enkelt senare.

Lots of love,Linnea

lördag 20 februari 2010

happy


Alltså,ursäkta mig men kvällens avsnitt av melodifestivalen? Vad händer med vårt älskade Göteborg egentligen,det var ju Elin Lanto som skulle kommit vidare tycker jag. Jaja, nu sitter jag vid datan med chill musik och fixar med massa bilder. Idag har jag inte varit utanför min ytterdörr,eftersom jag är näst intill insnöad. Så det har blivit chill dill hemma i soffan med godis och cola, det funkar alltid! Nu ska jag fortsätta leva livet,som för tillfället inte kan bli underbarare. Ibland är jag så glad att jag vill fälla en tår för att se att jag verkligen lever.
Ska tatuera mig också föresten. Tror det kommer bli denna texten:

Somnia futuru
Memento praterita
Vive in diem

vad det betyder får ni klura lite på.
pusspuss

att klara sig själv

Det blev inget mer inlägg igår eftersom jag åkte på lokalfest i Mölndal. Det blev dessvärre inte speciellt länge. Men jag träffade iallafall en riktig goding där. Kom hem runt två tiden,då va det bara sängen som gällde.Menmen,nu skriver jag. Ligger i min säng och äter godis med go musik i högtalarna. Är i princip in snöad,så kommer nog bli en hemma kväll idag. Pappa ska laga god mat och mamma har köpt massa godis, så blir väl familjekväll till Melodifestivalen. Funkar det också.
Nu ska jag snart städa mitt rum,ser ut som ett bombnedslag.
hörs sen, love.

fredag 19 februari 2010

snöö!

Alltså detta vädret! Drunknade i snön när jag skulle gå till bilen efter solningen. Vi har förstått grejen med snö,räcker det inte snart!? Menmen,nu har jag precis duschat och ska föna och platta håret aldeles strax, skulle bara skriva att jag är hemma. love

whatever you like

Blev inget mer inlägg igår kväll, var inte på det bästa humöret.. det var nämligen min morbrors födelsedag igår,och han gick bort för 2 år sedan. Nu är jag iallafall vaken och väntar på att jag och mamma ska åka och sola. Man måste ju faktiskt hålla i brännan. Igår blev det en massa shopping,känns gött. Jag köpte bland annat:
  • Svart-vit tunika,HM
  • Lösnaglar,depend
  • Mascara och läppglans
  • skinnhandskar
  • Svarta leggings
  • en persiko färgad stickad tunika
och lite till.
Ikväll blir det förhoppningsvis paarty med Pernilla och Jonna. Saknat er två galet mycket.
Jaja,nu ska jag snart åka,så vi hörs later.

<3

torsdag 18 februari 2010

ordlös

Världen är fan inte rättvis..

please no more drama



Nu kickar jag snart iväg till Frölunda torg med mamma!
Vi hörs senare, love.

Dagens outfit

Leggings,Gina tricot
svart tunika,Cubus
grå kofta,Gina tricot
halsband,HM

onsdag 17 februari 2010

18 februari

Vaknade precis och kollade på klockan, 08.48. Idag ska jag åka med mamma till Frölunda torg och se om jag kan hitta någonting snyggt för mina sista presentkort från julafton! Dom har fått in massa nya fina vår kläder, älskar det. Men eftersom klockan bara är nio på morgonen, och affärerna öppnar klockan tio, så har jag en hel timme på mig att fixa i ordning andra saker. Jag har fullt upp idag också, mitt rum är rena mardrömmen. Nu måste jag gå upp och fixa mig lite. Talk to you later! <3

beautiful flower

Hej sötnosar. Förlåt för dålig uppdatering,men har haft fullt ös hela dagen. Kom hem för en liten stund sedan,har varit i stan med några tjejkompisar och firat Christina som fyller 17 år idag! Grattis till dig snygging. Kvällen tillbringade vi på cafe Tintin inne i stan med tända ljus och en stor fet kyckling baguette, mumms! Tidigare idag var jag i stan med Cecilia som skulle sola på sportlife, jag solade dock inte men följde med henne iallafall. Efter solningen åkte jag hem och fixade i ordning mig snabbt, för att sedan åka tillbaka in igen. Jag lyckades inte ta någon outfit bild från kvällen, det får bli nästa gång. Just nu ligger jag i min säng och är väldigt trött, varit en lång dag.Nu ska jag glida runt lite på datan ett tag och pumpa skön musik i högtalarna,sedan nana kudden. Jag skriver mer imorgon. Sleep tight lovers.

Love,Linnea

tisdag 16 februari 2010

back on track

Nu kom jag precis innanför dörren! Snö är inte direkt det underbaraste vädret att komma hem till efter en vecka med 34 grader värme och solsken,men det får gå ändå. Resan var helt underbar,jag vill redan tillbaka! Värmen och hela upplevelsen var fantastiskt. Vi bodde på ett ställe i Egypten som heter El Gouna,det rekomenderar jag verkligen till er som söker efter paradiset. Detta blir inget långt inlägg,eftersom jag ska sätta mig och käka mcdonken med mamma och syster om en liten stund. Är även väldigt trött efter flygresan men ska försöka skriva ett inlägg innan jag sussar iallafall,talk to you later!


Love,Linnea

torsdag 11 februari 2010

sunshine


Hello! Nu sitter jag vid poolen i solen i Egypten. Det är helt underbart. Min syster är snäll idag,så jag uppdaterar från hennes dator,detta kanske blir det enda inägget denna veckan,men det är bättre än ingenting. Idag har jag bara solat och haft det härligt. Lite senare ikväll ska vi gå till ett shopping center,och se om det finns någonting fint. Jag har inga bilder att lägga upp än,men de kommer komma upp när jag kommit hem .Det är ca 30 grader varmt i luften, och 24 grader i vattnet, det kan inte bli så mycket bättre, har till och med fått lite färg,och än är inte veckan slut. Nu ska jag sola vidare,hoppas ni har det bra hemma i kalla Sverige.

Lots of love,Linnea

måndag 8 februari 2010

8 februari


Längtar.

Nu har jag packat klart! Jag trodde inte det skulle bli jobbigt alls, men när man glömmer av vad man ska packa ner för kläder och hur mycket man behöver,blir det lite knivigt. Sitter i allafall i mitt rum med min syster och ska spela guitar hero för att hålla oss vakna till klockan 3 . Vi får väl se hur det kommer gå. Om jag hinner bloggar jag i morgon bitti innan vi åker mot Landvetter.
Ni får sova så gott, puss.

Love,Linnea

run away love

Nu kom jag precis hem. Har varit med mamma och köpt ett par solglasögon. Därefter var det tänkt att vi skulle åka och sola,men vi ångrade oss och åkte hem istället. Vi kände att vi inte hade den tiden, har massor att göra idag och hela kvällen. Först och främst måste jag börja packa lite smått,ska nog packa klart allt ikväll,men lite kan man ju packa ,såsom kläder och bikini. Platttången åker ner sist i väskan. Det har varit en lugn dag i skolan, vi gjorde inte så mycket. På stylistlektionen schamponerade Pernilla mitt hår och fönade det lite lockigt. Jag gjorde papiljotter i hennes hår,det blev riktigt fint. Nu måste jag hämta upp resväskan från källaren och börja lägga fram lite kläder, hörs senare. pusss

in schoool

Sitter i skolan nu med bland andra sötnosen Jonna. Nu ska vi skriva ett arbete om ett land på engelskan. Jag skriver när jag kommer hem eller ikväll. Take care.

love,Linnea

söndag 7 februari 2010

never give up

Ligger i sängen och ska snart sova, börjar kvart över 9 imorgon,skönt med lite sovmorgon. Imorgon efter skolan blir det sola solarium med mosh för att få upp pigmentet lite,sedan hem och packa hela dagen. Måste hålla mig riktigt pigg,ska nämligen inte sova imorgon natt,eftersom vi ska vara på Landvetter flygplats senast klockan 5! Så då kan jag lika gärna vara vaken och sova på flyget. Nog tjatat,jag är trött. Vi hörs imorgon.
Sleep tight lovers.

miss it


jag och världens bästa

Hej babes. Kom hem för en stund sedan. Sitter vid datorn och pumpar go musik! Rätt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon är det Måndag, det betyder dagen innan Egypten! aaah,längtar. Har redan lagt fram lite klänningar och bikinis som jag ska ha med mig. Har också köpt lite nya söta tunikor,åh det kommer bli underbart. Finns inte så mycket att skriva,eftersom det inte har hänt så speciellt mycket denna helgen. Igår var jag iallafall i stan med Jonna, det blev inte så länge eftersom alla affärerna stängde när vi kom typ,så det blev donken! Funkar det också. Mer än så har jag inte gjort denna helgen. Skulle egentligen sprungit på löpbandet igår och idag. Men eftersom jag kom hem så sent båda dagarna,får jag helt enkelt ta igen det imorgon. Jaja,nu gosar jag med min vovve nos. Skriver nog lite senare.

LOVE

i got a feeling

summer feelings.

Godmorgon! Vaknade precis. Det blev en sen kväll igår,så är ganska trött. Senare idag ska jag hem till mormor med familjen för att fira hennes 87 års dag. Det ska bli mysigt. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, blir nog bara lite chill dill hemma, det är ju trots allt söndag. Kanske ska börja packa lite ikväll också! Har fortfarande inte riktigt förstått att jag åker i övermorgon. Det ska verkligen bli sjukt skönt att komma ifrån kylan en vecka. Sitter iallafall just nu och kollar på vår nya tv som pappa köpte igår, men nu ska jag äta lite frukost,kanske skriver innan jag åker annars när jag kommit hem.Ha en mysig söndag. <3


Love,Linnea

lördag 6 februari 2010

come give me love

hejsan snyggingar. Nu har jag fixat en tillfällig header. Ska nog byta till en snyggare någon dag,men den får duga sålänge. Jag är fortfarande inte trött, trots att klockan är tio över två
på natten. Blir väl att ligga med datan i sängen en stund till. Måste också berätta, om två dagar ligger jag på en varm strand i Egypten. Längtar!Kommer nog inte ha med datorn dit,men om min syster är tillräckligt snäll kanske jag får låna hennes och uppdatera.
Nu ska jag fortsätta att mysa med mig själv.
Godnatt & sovgott,hörs imorgon.

Love,Linnea.

three days left

Nu sitter jag i sängen,lyssnar på lite musik och fixar med bloggen. Jag är inte så bra på det,men övning ger färdighet. Klockan är ganska mycket,men är inte alls trött, jag lär nog sitta uppe med detta ett tag till iallafall.Kanske skriver lite senare,
take care .

Love,Linnéa.

here comes the tiger



Hello! Välkommna till min nya blogg. Här kommer jag skriva allt som händer i min vardag,och såklart det stora intresset,mode! Enjoy

Love,Linnéa.