torsdag 18 mars 2010

i skolan

Godmorgon! Nu sitter jag på stylist lektion. Vi skriver just nu om olika hantverk och dess hantverksutveckling. Idag slutar jag skolan klockan 3 och då ska jag åka hem och plugga. Jag har två inlämningar som skall vara klara imorgon plus att jag har datorkunskaps prov. Nu måste jag skriva på en saga i svenskan som ska vara klar snart. Hörs sen.
Pusspuss

tisdag 16 mars 2010

lovelove


Sitter just nu vid datan och pumpar go musik som vanligt. Jag är inte alls trött. Ändå är klockan redan halv tolv. Idag har varit en slapp dag.Efter skolan åkte Jonna med mig snabbt till nordstan,där jag köpte solbrillor. Sedan var hon tvungen att ta tåget hem. Jag hade inga hemma nycklar,och min mamma och pappa var i kungshamn och kollade på båt som vi kanske skall köpa. Men jag orkade inte gå själv i stan så jag sprang till första bästa buss, och åkte hemåt. Fick dessvärre gå av en halvtimme från busshållplatsen hem,eftersom jag inte tog bussen som går hem till mig,då skulle jag få vänta 45 minuter. Kändes ju sådär roligt att gå 30 minuter med en väska som vägde lika mycket som världens starkaste man & med kläder så man frös rumpan av sig. Menmen hem kom jag ju iallafall. Imorgon efter skolan skall jag åka med Jonna hem,där vi ska träffa Dennis,Jonnas kompis. Nice. Jaja,nu ska jag fortsätta kolla runt lite innan jag ska dejta kudden. Vi höres imorgon puss på er.


rubrik

Hejsan alla söta. Nu sitter jag på matte lektion. Men jag förstår fortfarande ingenting. Som tur är har jag en ganska snäll lärare,han har flyttat provet till efter lovet. Det är ca 4 veckor kvar. Jag älskar faktiskt honom lite för tillfället.:) Jag och Pernilla sitter och roar oss genom att skicka iväg papperflygplan på varandra. Efter skolan skall jag in till stan och köpa ett par skit snygga brillor från Cubus. Dom kostar bara 100 kronor, det är väl tur eftersom det är de enda jag har kvar i plånboken. Sedan är jag totalt pank, känns inte kul alls. Jag ska jobba ihop lite pengar. Utan pengar, ingen Linnea! Skämt å sido, nu ska jag fortsätta försöka få in i mitt huvud hur man bestämmer volymen på en Prisma. Japp ni hörde rätt, detta är mitt roliga liv. Skriver hemma, pusspuss.

I skolan

Kom precis till skolan,och sitter just nu på stylist lektion. Idag är den segaste dagen på hela veckan ! Jag slutar klockan 4 och har nästan inga raster alls. Efter skolan kommer mamma och hämtar mig så ska jag hem och fortsätta plugga. Jag hoppas verkligen att jag iallafall får ett G. Jaja, nu ska jag hänga med på lektionen, vi hörs senare. Ha en bra dag . Pusspuss

måndag 15 mars 2010

kiss me baby

Hej sötnosar. Nu är jag på lite bättre humör. Min snälla pappa hjälpte mig med några få matte tal innan han gick och la sig. Det känns inte bra direkt,men det blir bättre. Så nu har jag bestämt att jag ska åka hem direkt efter skolan imorgon och ha en plugg dag. Inte de roligaste dagarna direkt,speciellt inte om solen skiner, men ibland måste man. Jaja,nog tjatat om mina prov. Bortsett från det så har min dag varit jätte bra. Men nu ska jag sussa,skulle egentligen bara skriva godnatt <3
Vi hörs imorgon helt enkelt,sleep tight.

Puss,Linnea


kill me



Sitter och pluggar matte för tillfället. Jag mår psykiskt dåligt eftersom jag inte förstår mig på matematik överhuvudtaget. Att jag dessutom har två stycken prov i det på Torsdag gör verkligen inte saker och ting bättre. Har även datorkunskaps prov på fredag. Visst är väl livet underbart ? Snälla,kan inte någon komma och döda mig? Hade varit jätte snällt. Jag sitter faktiskt inte hemma och tycker synd om mig själv,men jag förstår verkligen ingenting. Jag måste nog prata allvar med min matte lärare och säga till honom att jag behöver hjälp!

Jaja, jag kom hem för ett tag sen, har varit på bio med Jonna. Vi såg snabba cash,verkligen jätte bra tycker jag. Har pratat med andra som tycker filmen är överskattad,men den träffade mig mitt i prick. Jag älskar sådana filmer. Och Joel Kinnaman är ju bara så snygg! Så har ni inte sett filmen,se den. Det är mitt tips. Nu ska jag fortsätta kämpa mig igenom äckliga matte tal som handlar om någonting jag inte förstår,ska slå upp orden geometri och ekvationer i ordboken nu hade jag tänkt. Skriver senare, fortsätt ha en underbar Måndag. Puss Linnea.


söndag 14 mars 2010

Stereo love

Tro det eller ej,men jag lever faktiskt. Jag har inte skrivit på år och dagar nu känns det som. Jag har liksom tappat suget,och inte haft tid för bloggen. Men nu skriver jag igen. Just nu ligger jag i sängen och är lite bakis. Gårdagen tillbringade jag tillsammans med Jonna och Pernilla. Vi åkte hem till Kim sötnos och hans kompisar på krök, mysigt, Där stannade vi väl till 2 kanske,sedan åkte jag och Jonna vidare hem till mig och sussade.:) Puss på en trevlig kväll. Allt blev inte
riktigt som planerat,men jag är nöjd ändå! Njaa,nu ska jag kanske ta och sova en stund innan maten e färdig. Idag blir det skit god mat,så gäller att orka hålla sig vaken. Skriver senare. ha en slapp söndag,det har jag.










Lite bilder från igår kväll. <3>


fredag 5 mars 2010

I skolan

Nu sitter jag på datorkunskaps lektion,sedan slutar vi. Ikväll slår vi klackarna i taket för Alexandra Då smäller det! <3 Åh,jag är så taggad att jag inte kan skriva mer. hörs sen, at home. love.

friday

Sitter just nu i skolan. Förlåt för dålig uppdatering,men jag har varit i min egna värld i några dagar. Nu är jag tillbaka iallafall. Jag börjar min svenska lektion klockan 12,sedan har vi datorkunskap och sedan är dagen slut. Efter skolan skall Jonna,Pernilla och Mimmie med hem till mig för att fixa oss tillsammans inför ikväll ! Tagga <3 Kvällen kommer bli grym. Jag hör av mig senare. pusspusss lovers.

tisdag 2 mars 2010

vila i frid

hejsan.. jag skrev ingenting igår pågrund av att en vän gick bort i cancer igår kväll. Är fortfarande väldigt chockad över händelsen. Jag visste att hon inte skulle överleva cancern,men inte att det skulle gå så fort. Hon fick 6 till 8 veckor till att leva,men det blev inte mer än knappt två.. Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt,är ganska nere och har inte så stor lust att blogga. Vi hörs kanske sedan. puss

Victoria Bergman,vila i frid!
Du finns inte längre på jorden
men lever föralltid kvar i våra hjärtan.

Idag lyser solen för dig gumman.
Nu har du det bra
och behöver inte känna någon smärta mer.

Vi ses igen. <3

måndag 1 mars 2010

I skolan

Nu sitter jag på engelsklektion i skolan. Vi skall läsa en bok på engelska,men jag har ingen.Så därför skriver jag lite här i stället. Idag slutar jag klockan 3,och efter skolan skall jag hem till kusinen som fyller år. Inte det roligaste kanske,men får väl stå ut med skitungen ett par timmar.=)
Nu ska jag försöka hänga med på lektionen. Vi hörs senare. Pusspusss darlings.